HTML

critical ass

Magvas és kevésbé magvas gondolataim a világról, az életrôl, magamról és úgy általában bármirôl.

Friss topikok

Linkblog

A Munkára várva

2008.07.04. 10:16 critical ass

 Várok a Munkára. Már kb. három hete. 

Nagy unalmamban, miközben várok a Munkára, ami határidôs, és ahhoz, hogy nyugodtan elkészüljek vele határidôre, már kb. három hete csinálnom kéne - úgy döntöttem, írásba öntöm magvas és kevésbé magvas blablabla gondolataimat úgy mindenrôl.

Az igazság az, hogy most nincsenek magvas gondolataim, eltekintve attól, hogy azon fantáziálok, hogy mindjárt kiöntök egy vödör jeges vizet az iroda ablakán arra az illetôre, aki az ablak alatt dohányzik. És úgy amúgy mindenkit nyakon öntenék, aki az utcán csak úgy a pofámba fújja a füstjét. És nyakon önteném azt is, aki otthon az alsó szomszédunkban az erkélyén dohányzik, és a füstje természetesen az én nyitott erkélyajtómon hömpölyög befelé.

Na, végre elment a cigizôs illetô az ablak alól, így most már zavartalanul szippanthatom a Thököly út friss és üde levegôjét, ami valószínûleg elhessenti majd a dohányosok ellen szôtt megsemmisítô fantáziáimat. Azért a biztonság kedvéért behajtom az iroda ablakát, felteszem a lábamat egy székre, hallgatom a gyomrom korgását és várok tovább rendületlenül a Munkára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalass.blog.hu/api/trackback/id/tr42552654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása